maanantai 13. huhtikuuta 2015

Sweet vegan granola

Tein eilen tosi hyvää granolaa, joka sopii hyvin manteli- tai muun kasvimaidon kanssa ja on hyvää myös sellaisenaan. Itse en laittanut granolaa ollenkaan uuniin mutta halutessasi granolasta rapeampaa voit laittaa sen muutamaksi minuutiksi uuniin, mutta muista silloin katsoa granolaa vähän väliä, ettei se pala. Tein ensimmäistä kertaa granolaa ihan omalla reseptillä ja se onnistui tosi hyvin. Ohjeesta tulee suht paljon granolaa, mutta se oli niin hyvää, että sitä ei ole enää ollenkaan. Tää makea vegaaninen granola on tosi helppo tehä, eikä sen tekemisessä mee kauaa. Ainekset löydät ihan tavallisesta kaupasta.

8 dl kaurahiutaleita
1 dl cashewpähkinöitä
0.5 dl kookoshiutaleita
8 taatelia
1 dl rusinoita
1 dl kookossokeria
1 dl agavesiirappia
1 rkl kookosöljyä

Kaada kaurahiutaleet isoon kulhoon ja lisää joukkoon cashewpähkinät rouhittuina tai kokonaisina. Muut ainekset  lisää sellaisenaan lukuunottamatta taateleita, joista muista ottaa kivi pois ja sen jälkeen pilko tai revi ne pieniksi paloiksi. Sekoita ja nauti sellaisenaan tai laita hetkeksi uuniin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti