maanantai 25. elokuuta 2014

Healthy raw vegan gluten-free berry cake

Terveellinen, raaka, vegaaninen, gluteeniton marjakakku

Pohja
3dl cashewpähkinöitä
5dl taateleita
1tl kanelia
1dl vettä

Päällinen
3 jäistä banaania
4dl mansikoita
1,5dl mustikoita


Blendaa cashewpähkinät lisäten blenderiin vähän vettä, jos se ei muuten murskaa pähkinöitä tarpeeksi hyvin.


Kun olet blendannut cashewpähkinät, lisää taatelit ja kaneli sekaan. Lisää tarvittaessa vettä.

 
Taikinan näyttäessä tältä, painele se leivinpaperilla päällystettyyn vuokaan.

 
Blendaa kuoritut, pilkotut ja jäädytetyt banaanit. 


Levitä banaanisose pohjan päälle.

 
Blendaa suunnilleen puolet mansikoista ja mustikoista.


Kaada marjasose banaanisoseen päälle ja sekoita ne keskenään. 

 
Koristele kakku lopuilla marjoilla. 


Laita kakku pakkaseen niin kauaksi aikaa, kunnes se on kovettunut.


Kun kakku on tarpeeksi kova, ota se pois pakkasesta. Leikkaa itsellesi pala ja nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti